Reklamchoklad till jul

Julen, kanske den största högtiden för de flesta. Då brukar butiker och köpcentra vara komplett översvämmade av julpynt, julmusik, jultomtar och granar och det är ju riktig härligt! Även företag brukar vilja ge sin personal och sina trognaste kunder något litet extra inför den stundande helgen. En klassisk present just vid jul är en kartong med goda chokladpraliner.

xn konferensskne zfb.net 53 0000 Layer 6 - Reklamchoklad till jul

Detta uppskattas väldigt mycket av de flesta. Dels för att det känns som ”lite extra” just om det är en kartong med choklad av god kvalitet och för att man kan ta hem kartongen och dela den med sin familj eller sina vänner när man firar jul. Då får flera glädje av presenten och företaget som stod bakom chokladasken får cred för sitt trevliga sätt. Flera personer som smakar chokladen får upp ögonen för företaget och det är ju det reklamgodis är till för och här finns ett ypperligt tillfälle för en win-win situation.

Precis som det kan vara rätt att ge choklad till sin älskling, skapar reklamchoklad en positiv känsla hos mottagaren. Idag finns både ekologisk choklad, laktosfri choklad, ja t.o.m vegansk choklad så det är inga problem att hitta rätt produkt till rätt mottagare. Vill du vara snäll mot din personal, ta reda på om någon person har skäl till att inte äta vanlig choklad, annars blir presenten snarare en negativ upplevelse. Visa att du verklige bryr dig om din personal.

xn konferensskne zfb.net 53 0001 Layer 5 - Reklamchoklad till jul

Ska chokladasken delas ut till de mest trogna kunderna har man möjligen inte en så nära relation att man kan veta vilken typ av choklad de kan äta, men kunden uppskattar alltid en fin present, även om de inte kan äta chokladen själva. Då kommer de dela med sig av chokladen som beskrivet ovan, och det blir en fin jul för alla chokladälskare i kundens familj och ert företag har tjänat in några nya goodwill-poäng!