Reklamgodis med er logo!

Reklamchoklad till jul - Reklamgodis med er logo!

Välkommen till siten där du hittar alla bra tips och idéer för hur du på enkla och effektiva sätt kan sprida information om ert företag, via något så vanligt som godis!

Alla företag, oavsett bransch, behöver ständigt förnya sig vad gäller att synas för att få nya kunder. Det går inte att ligga på latsidan idag med stor konkurrens, främst via nätet: ”alla” vill synas! Då är det smart att tänka brett och sprida informationen via flera olika kanaler. En sådan kanal är just att trycka kontaktinformation på olika reklamprodukter. Godis är en produkt som de flesta blir glada av att få och det är samtidigt en rolig grej, folk blir helt enkelt lite gladare av att få en chokladask med företagets logo på, hellre än en penna med dito tryck.

När företag deltar på olika mässor eller andra event är det mycket effektivt att stå där och dela ut godis till människor som passerar. Äter de inte upp godiset just då, kommer de troligen ta med det hem och där bli påminda om det trevliga företaget som delade ut godis! Det blir så att säga en symbolisk eftersmak som bådar gott. Studier visar att människor fungerar så att får man ett gott första intryck, kommer det påverka hur personen ser på företaget under lång tid. Väljer ditt företag att sprida sin logo och annan kontaktinformation via tryck på olika godisprodukter, kan vi lova att många människor får ett dubbelt gott intryck: både det rent praktiska av att äta godiset men också det symboliska goda intrycket, vilket är det som alla företag eftersträvar.