Spara inte på reklamgodiset!

Företag som satsar stort kan ibland beställa lite för stora mängder av det där härliga reklamgodiset med den egna logon på, för att kunna dela ut på mässor och olika event. Även om det finns produkter med lång hållbarhet, som exempelvis hårda karameller invirade i plast, så är ”lagom alltid bäst”, som det heter.

Köp inte på er ett allt för stort lager med chokladaskar eller tablettaskar för då är risken att produkterna hamnar i ett lager, glöms bort och sedan är oätliga ett år senare!

xn konferensskne zfb.net 62 0000 Layer 7 - Spara inte på reklamgodiset!

Om ni till äventyrs trots allt har beställt för mycket av en godisprodukt, misströsta inte: detta kan bli en mycket trevlig upplevelse för personalen istället för kunderna. Var generös med godiset till personalen istället för att det ligger och blir gammalt. Låt personalen ta så mycket de vill, till fikat eller som en liten uppfriskande detalj innan de går hem för dagen. En god smak i munnen och en positiv tanke om sin chef eller arbetsplats går liksom hand i hand.

Även kunder kan få ta del av det goda på ett enkelt sätt genom att t.ex. placera ut olika skålar med godis i entrén, vid kundtjänst eller andra utrymmen ert företag har där kunder passerar. Alla sådana här smådetaljer skapar ett positivt intryck av företaget – just det som reklamgodis faktiskt har som syfte! Även om ni inte lyckas dela ut allt godis på en mässa, kommer det till lika bra användning lokalt på detta sätt. Med andra ord inte bortkastade pengar även om det kanske kändes så efter att mässan var slut och godislagret fortfarande var stort.

xn konferensskne zfb.net 62 0001 Layer 6 - Spara inte på reklamgodiset!

Allt handlar om att tänka flexibelt, att inte fasta i gamla tankar om att reklamgodis bara är till för event eller mässor. Gör precis hur ni vill, bara ni använder produkterna som ändå har köpts in för att spridas.