Var förutseende med reklamgodis!

Ibland har man inte planerat för att vara med på ett event eller en mässa, men så dyker plötsligt möjligheten upp och det kan då vara kort om tid att ordna med några bra reklamprodukter. De flesta företag som befinner sig på en mässa vill självklart dela ut bra give aways till besökarna och reklamgodis är ett ypperligt val. För att undvika den stress som kan uppstå när man inser att det är dags för mässa och det inte finns tid för att ordna något reklamgodis, är givetvis planering ledordet!

Ett planerande och förutseende företag är det som lyckas! Man bör planera allt, även en sådan till synes perifer detalj som reklamgodis. Dock är det inte alls en perifer detalj för besökarna på mässan. I konkurrens med alla andra företag vill just ett företag synas och bli ihågkommet efter att besökarna har åkt hem. En del besökare bär med sig påsar med olika gåvor från hela mässan och då gäller det att just era produkter märks.

xn konferensskne zfb.net 53 0005 Layer 1 - Var förutseende med reklamgodis!

Ha alltid ett litet lager med reklamgodis liggande så att det snabbt och enkelt går att ta med till mässan. För att detta ska bli bra behöver man välja godis som tål att ligga en längre period och inte för den skulle bli gammalt eller hårt. Välj tex tablettaskar med godis som har en längre hållbarhet. Ett annat val kan vara hårda karameller inslagna i plast, de kan ligga länge men går ändå utmärkt att äta flera månader efter att inköpet gjordes.

xn konferensskne zfb.net 53 0004 Layer 2 - Var förutseende med reklamgodis!

När du gjort valet, gör en lagom stor beställning som kan räcka till ett event. Så fort ni vet att detta lager kommer användas är det dags att investera i en ny beställning inför en annan mässa med kort varsel. Om företaget har en sådan plan inarbetad kommer ni aldrig stå utan reklamgodis när det är snabba ryck!