Ytor för tryck på reklamgodis

Alla firmor behöver olika kanaler för att sprida informationen om att man finns. Vi på Konferensskåne valde att sätta vår logo på olika typer av reklamgodis och det blev verkligen jättebra!

Nästan alla ytor på reklamgodis fungerar att trycka information på. Om ditt företag står i begrepp att beställa någon form av reklamprodukter, testa godis! Skicka bara logo eller annan information till den profilreklamsfirma ni valt ut, så hjälper de till för ett bra resultat!

En känd produkt är förstås chokladaskar i olika storleken och där går det att trycka enorma mängder information men även på mindre typer av reklamgodis går det bra. Hårda karameller invirade i plast har en mycket mindre yta men när man vecklar ut papperet för att äta karamellen, är det faktiskt en hel del yta där det lätt går att få plats med företagets logo.

Ett annat knep är annars att dela ut godispåsar med diverse smått och gott i och utanpå själva påsen går det också utmärkt att trycka logo, bilder, telefonnummer och allt annat ni kan komma på.

xn konferensskne zfb.net 62 0006 Layer 1 - Ytor för tryck på reklamgodis

Oavsett vilken eller vilka varianter av reklamgodis ni vill dela ut på mässor och event, kan profilreklamsfirman hjälpa er. Har ni frågor, är de absoluta experter och vet vad som blir snyggt i tryck eller inte. En sak som kan vara något man funderar över är hur mycket det är möjligt att trycka på tex en ask choklad utan att det blir för gyttrigt intryck. Då är det bättre att fråga proffsen innan, så man inte spolierar en hel beställning med för mycket tryck, så att det inte går att dela ut askarna som det var tänkt.

En annan fråga reklamfirman kan svara på är om man ska tänka färger eller svart, när det gäller att trycka på en mindre yta som tex en tablettask. Men oroa er inte, de hjälper er med allt.